بعد از گذشت اتقاقات تلخ دو ماهه اخیر و خسارتهای زیانبار آن، براستی رفتارهایی از جنس خونریزی، آتش زدن قرآن و مسجد، کشف حجاب، ایجاد رعب و سلب امنیت مسلمانان، بیش از آن که جنگ با حاکمیت باشد، جنگ با خدا و ارزشهای الهی نیست؟
آیا از میزان قبح و نفرتانگیز بودن آن به بهانه انتقاد و اعتراض به حاکمیت چیزی کم میشود؟
چگونه است که افراد فریبخورده از بهانه فوت یک خانم، احساس تکلیف برای مبارزه با حاکمیت میکنند اما نسبت به خون جوانانی که برای حفظ نظام، امنیت و ناموس مردم، جان بر کف بودهاند و نسبت به خون هزاران شهید انقلاب اسلامی، احساس تکلیف نمیکنند؟
باید پاسخ این پرسش وجدانی را از آنان جویا شد که براستی این نوع رفتارها جنگ با حاکمیت است یا جنگ با خدا؟ به چه قیمت و چه عاقبتی؟
از طرفی نباید غفلت کنیم، افرادی که سلاح به دست گرفتند و به مردم بیحرمتی کردند، شکست خوردهی #جنگ_رسانهای و #جنگ_شناختی دشمن هستند و این، مدیریت افکار رسانههای معاند است که رفتار آنان را صرفاً جنگ با حاکمیت تلقی میکند.
وظیفه ماست که با #جهاد_تببین در این کارزار جنگ رسانهای، نگرش او را اصلاح کرده و تبیین کنیم که این ضدیت با حاکمیت، اگرچه خیرخواهانه باشد، نتیجهای جز به خطر افتادن جان، مال و ناموس مردم ندارد و در نهایت به جنگ با ارزشها و اهداف الهی ختم خواهد شد و عواقب دنیوی و اخروی آن، دامان همه را فرا خواهد گرفت.
✍️ حسن سلامی
(طلبه سطوح عالی حوزه علمیه مشهد)
- کد خبر 11502
- پرینت